Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant comença una campanya per la neteja de solars del nucli urbà i que es mantinguen en condicions

L'Ajuntament de Vilamarxant ha començat una campanya de conscienciació perquè els propietaris dels solars situats en el nucli urbà els mantinguen en condicions de seguretat, salubritat, adorn públic i decòrum per a garantir la seua conservació. En el cas de no complir amb això, les autoritats municipals podran sancionar-los.

Segons resa l'avís d'alcaldia, “l'Administració local podrà imposar en qualsevol moment la realització d'obres o tasques per al compliment de la conservació d'estos solars mitjançant ordres d'execució que detallaran les obres i altres actuacions necessàries per a mantindre o reposar les condicions anteriors”.

En el citat document signat per Héctor Troyano es recorda que l'incompliment injustificat de les tasques pròpies per al manteniment dels solars pot implicar sancions o altres mesures restrictives.

“Hem de cuidar el nostre nucli urbà i garantir la bona conservació dels solars, per la qual cosa necessitem la col·laboració dels propietaris per a aconseguir-lo”, ha explicat el primer edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon