Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una nova Treballadora Social s'incorpora en Sant Antoni de Benaixeve a l'area d'Igualtat i Polítiques Inclusives

L’empleada, que substitueix l'anterior Treballador Social, ha pres possessió este matí

Este matí ha tingut lloc la presa de possessió de Núria Díaz, nova Treballadora Social de l'àrea d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve. Nuria Díaz s'incorpora en substitució de l'anterior Treballador Social.

Així, l'àrea dirigida per la regidora Mª Ángeles Irles comptarà íntegrament amb dues treballadores socials, una psicòloga, un educador social, una administrativa, dues treballadores SAD (Servei d'Ajuda a Domicili), una psicòloga de l'Equip Específic d'Intervenció en la Infància i Adolescència (EEIIA), un tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) i un tècnic de Mesures Judicials. Estos tres últims membres pertanyen a la Mancomunitat Camp de Túria.

Amb aquesta incorporació es completa l'equip que, des de l'ens municipal, atén les necessitats de persones i col·lectius del municipi, a més d'oferir els recursos necessaris perquè aquestes persones puguen millorar la seua qualitat de vida.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon