Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Suspesa definitivament la carrera d'Arbres i Castells 2021

 La Mancomunitat Camp de Túria ha pres la decisió de suspendre definitivament la Carrera d'Arbres i Castells 2021.

Com era habitual, la prova es disputava el mes de febrer, però a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 s'havia plantejat la possibilitat de modificar el format enguany i celebrar-la de manera virtual.

Després d'esperar un temps prudencial per a conèixer l'evolució de la pandèmia i malgrat que les dades són millors, l'organització ha decidit que, per a contribuir a mantenir aquesta línia, i desitjant poder realitzar la prova l'any pròxim amb totes les garanties, l'edició del 2021 queda suspesa definitivament.

L'essència de la carrera, on prima el treball en equip, la companyonia i l'esportivitat només pot dur-se a terme de manera col·lectiva. La característica principal d'aquesta prova són les relacions socials que durant tot un cap de setmana estableixen els equips i que culminen amb la finalitat de festa, lliurament de premis i la paella gegant. La Covid-19 ens obligava a limitar tots aquests actes i fins i tot suspendre'ls, així que la millor decisió ha sigut suspendre la prova.

És per això, que l'organització ja treballa perquè l'edició del 2022 torne a Camp de Túria amb més força encara en el seu format habitual. 

El patrimoni cultural i mediambiental de Camp de Túria a més de l'emoció d'una prova per equips com aquesta faran que la pròxima edició siga tot un èxit. L'organització lamenta profundament no haver pogut celebrar la XII edició en 2021, però reitera el seu compromís, si la pandèmia mundial així ho permet, de poder celebrar al febrer de 2022 la Carrera d'Arbres i Castells.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon