Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni: El día del llibre 2021 haurà de ser online amb dos contacontes

Les activitats tindran lloc els dies 23 i 24 d’abril a les 18:30h, per un Feliç Dia del Llibre 2021!

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, oferirà als xiquets i xiquetes del municipi, i a tot aquell que ho desitge, dos contacontes en línia.

Estos contacontes s'emetran el divendres 23 d'abril i el dissabte 24 a les 18:30h a través del canal de Youtube de l'Ajuntament:

https://www.youtube.com/channel/UCaV7FoMvWQyGasegJ6mhPKg/featured. 

El primer dels contacontes serà “Motxilla de contes”, el 23 d'abril:

Hem omplert una motxilla amb contes! I tenim de tot: contes d'aventureres, de pirates i dracs, de castells encantats i de robots del futur. Contes que ens transporten a altres mons, i que ens ensenyen la importància d'imaginar, llegir i escriure.

El dissabte 24 tindrà lloc el contacontes “El lleó que no sabia llegir”:

Llegir és tan important que fins i tot els lleons hi volen aprendre! Contarem contes sobre la importància de la lectura i el poder que ens dóna la paraula. Però tingueu cura... cal usar-lo amb precaució!

Cada contacontes tindrà una durada de 30 minuts.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon