Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió per a posar en funcionament l'Oficina de Projectes Europeus, amb participació de la Mancomunitat Camp de Túria


La Mancomunitat Camp de Túria va mantindre ahir una reunió de treball per a posar en marxa l'Oficina de Projectes Europeus. La presidenta de l'ens supramunicipal, Lola Celda, s'ha reunit amb el president de la comissió d'assumptes europeus de la Mancomunitat de l'Horta Sud i assessor de la Generalitat Valenciana per a la cerca de fons europeus, Bartolomé Nofuentes.

La reunió ha comptat també amb la participació del responsable de Projectes Europeus de la Mancomunitat i regidor de Riba-roja, José Ángel Hernández; i el regidor i responsable de Projectes Europeus de l'Ajuntament de l'Eliana, Jorge Pérez, a més de la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez.

La cita ha servit per a conéixer els objectius que haurà de complir la nova oficina i que passen per generar plans d'àmbit comarcal en línia amb l'Agenda 2030 i els ODS, així com acostar i assessorar en paral·lel la posada en marxa d'oficines locals.

Anteriorment, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria havia participat en un desdejuni informatiu organitzat per València Plaza i la Mancomunitat de l'Horta Sud. En ell, han sigut presents diverses mancomunitats de la província de València així com el vicepresident tercer de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa; i el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro. En la cita s'ha parlat en profunditat de fons europeus per a les mancomunitats i els municipis i com poder accedir al finançament.

"Tenim un repte per davant i és poder aconseguir projectes que aglutinen a tots els municipis i que beneficien a tota la població, millorant la qualitat de vida de la ciutadania. És una tasca difícil, la Mancomunitat Camp de Túria gràcies a l'Observatori d'Ocupació i Empresa i l'Estratègia Territorial té marcades les línies d'actuació. Estem en una carrera de fons i necessitem el suport de les administracions per a poder accedir a aquests fons", ha explicat Cel·la.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon