Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria obrirà un procés participatiu per a escollir el nom del nou CEIP nº 3



L'Ajuntament de Llíria ha acordat obrir un procés participatiu per a triar el nom que tindrà el nou CEIP nº3, que se situarà en la zona de Mura. La ciutadania i la comunitat educativa del municipi seran els col·lectius encarregats de determinar-lo.

El consistori ja ha adjudicat la redacció del projecte d'este col·legi, però al no comptar encara amb un nom específic com ocorre amb la resta dels centres educatius públics i concertats de la ciutat, la corporació municipal ha decidit impulsar este procés participatiu.

L'edil d'Infraestructures Educatives, Paco García, ha manifestat que esta iniciativa "perseguix vincular els noms dels centres a la seua realitat més concreta, que no és una altra que la vida del seu municipi als quals dona servei".

Per tot això, "i seguint el lema 'El que no es nomena, no existeix', des de l'Ajuntament de Llíria volem animar a les veïnes i veïns, i amb especial atenció a les famílies que tenen algun xiquet o xiqueta en edat escolar, a participar en el procés per a designar el nom d'esta nova infraestructura pública".

Igualment, el regidor ha indicat que es pretén "visibilitzar l'enorme contribució de les dones a l'esfera cultural, educativa i del món de les ciències, un dels requisits principals que guiaran este procediment, per a donar, així, el nom d'alguna de les moltes dones que han destacat en diverses disciplines, com a reconeixement a la seua aportació en tots els camps del saber i en els grans esdeveniments".

Finalment, García també ha volgut recalcar que "esta actuació s'emmarca dins del Pla Edificant, que suposarà un pas molt important per a la creació de nous centres educatius en el municipi". De les sis actuacions previstes en este programa de la Conselleria d'Educació, dues d'elles suposen la construcció de nous equipaments educatius, una mitjançant la reposició de l'actual IES Camp de Túria, i l'altra amb la construcció d'este nou centre d'educació Infantil i Primària.
 



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon