Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La marca de comerç comarcal: "Comerç Actiu", posarà en marxa la campanya de difusió de les associacions de la comarca

Les associacions de comerç i restauració de Camp de Túria que conformen la marca ‘Comerç Actiu’ van celebrar ahir una reunió general per a tractar diversos aspectes. La Mancomunitat Camp de Túria va participar també en la cita en la seua aposta decidida per la defensa i consolidació del comerç de proximitat.

Així, en la reunió van participar representants de les associacions de Vilamarxant, l'Eliana, Bétera, Casinos, Benaguasil, Riba-roja de Túria, Serra, La Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve i Olocau. Una cita que va servir per a, entre altres assumptes, establir els objectius a aconseguir a curt i llarg termini.

Una de les decisions preses pels presents és que es realitzaran vídeos de suport a les associacions de comerciants. Cada vegada una de les associacions serà la protagonista i en el seu espai podrà comptar tot el que vulga que es conega de la seua associació. L'objectiu és donar a conèixer el treball i l'esforç que fan les associacions i les persones que les integren en cada municipi i a més consolidar la marca ‘Comerç Actiu’ que aglutina a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, s'està treballant a conèixer el grau de digitalització del comerç local. Un punt d'eixida per a poder programar accions i activitats que ajuden a tots els comerços associats a pujar-se al carro de la digitalització.

La Mancomunitat Camp de Túria porta treballant braç a braç amb el comerç local des de fa molts anys. L'ens supramunicipal advoca defensar als/les comerciants que donen vida als carrers dels nostres pobles, a més de la riquesa que generen.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon