Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Ajuntament de Sant Antoni obrirà una segona fase d'ajudes Parèntesi amb nous codis d'activitat comercial

En la primera fase, la regidoria de Comerç i Impuls local de l'Ajuntament ha rebut un total de 36 sol·licituds per part d'autònoms i xicotetes empreses del municipi.

La nova convocatòria inclourà més codis d'activitat per a incorporar a nous sectors beneficiaris

El passat 14 d'abril finalitzava el termini de presentació de sol·licituds per a la primera fase de les ajudes Parèntesi a Sant Antoni de Benaixeve. Estes ajudes s'emmarquen en el “Pla Resistir” de la Generalitat Valenciana, concebut per contrarestar els efectes negatius de la pandèmia en l'activitat econòmica.

En aquesta primera fase, la regidoria de Comerç i Impuls local de l'Ajuntament ha rebut un total de 36 sol·licituds per part d'autònoms i xicotetes empreses del municipi.

En les pròximes setmanes se sotmetrà a l'aprovació del ple les bases reguladores de la segona fase d'aquestes ajudes, en les quals s'ampliaran els codis d'activitat dels beneficiaris, a fi d'incorporar més sectors que no estaven inclosos en la primera convocatòria.

En paraules del regidor de l'àrea, Daniel Nieto, “esperem poder ampliar el ventall de beneficiaris d'aquestes ajudes en la mesura en què ens ho permeta la normativa legal vigent”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon