Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria llança una segona convocatòria del Pla Parèntesi



L'Ajuntament de Llíria ha publicat hui la resolució de les primeres ajudes concedides en el Pla Parèntesi, que ascendeixen a un total de 242.223,97 euros. Un total de 110 autònoms i microempreses de la localitat s'ha vist beneficiades per este programa finançat per la Generalitat, la Diputació de València i el propi consistori. Al llarg del mes d'abril, rebran entre 537 i 4.000 euros, segons les despeses justificades i el nombre de persones empleades de cadascuna.

No obstant això, atés que existia una partida pressupostada de 538.496,00 euros per a este pla, l'Ajuntament ha decidit obrir un nou procés de sol·licituds amb el romanent existent per a aquells que no l'hagen sol·licitat en el termini anterior, per als sectors inclosos en la Decret del Consell d'aprovació del Pla Resistir.

El termini d'esta segona convocatòria, que s'ha publicat hui en el BOP, estarà obert del 19 d'abril al 7 de maig, tots dos dies inclosos. Este es regirà per les mateixes bases aprovades en el Decret d'Alcaldia de data 19 de febrer de 2021. Els criteris de concessió també seran els mateixos, és a dir, les ajudes consistiran en una ajuda directa de 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa, per a cobrir despeses corrents de l'activitat des d'abril de 2020, i que s'incrementarà en 200 euros addicionals per persona ocupada al seu càrrec.

El regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha indicat que "l'àmplia partida pressupostària destinada per a cobrir el Pla Parèntesi ens permet continuar fent costat al comerç local, en el ferm compromís que el Govern municipal manté amb tot el teixit econòmic del municipi".

"Per això, hem decidit obrir esta segona convocatòria, que permetrà augmentar el nombre de beneficiaris, ja que va dirigida a aquells autònoms i microempreses que no les van sol·licitar en el termini anterior".



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon