Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera prepara l'edifici de Casa Nebot per a la vacunació massiva dels municipis de Bétera, Serra i Nàquera

 Fins al moment s'està treballant en la idoneïtat i organització dels espais.

 Bétera serà centre de vacunació i també acollirà a les poblacions de Serra i Nàquera.

L'Ajuntament de Bétera ha posat a la disposició de la Conselleria de Sanitat l'edifici de Casa Nebot perquè es realitze la vacunació massiva entre els veïns i veïnes de Bétera i als quals se sumaran els de poblacions veïnes com Serra i Nàquera.

“La nostra predisposició és màxima per a continuar amb la lluita de la Covid-19 a Bétera, volem col·laborar en tot el possible per a agilitar el procés de vacunació entre els nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Hui mateix el regidor de Sanitat, Carlos Abad, ha visitat les instal·lacions de Casa Nebot al costat del Director d'Infermeria d'Atenció Primària del Departament Arnau de Vilanova-Llíria, Ramón Carrión i al Coordinador d'Infermeria del Centre de Salut de Bétera, Salvador Calatayud.

“És un objectiu primordial per a aquest Ajuntament mantindre una comunicació fluida tant amb l'Hospital Arnau de Vilanova com amb el Centre de Salut a fi de condicionar adequadament els diferents espais de Casa Nebot ateses les necessitats organitzatives per a fer de Bétera un centre de vacunació massiva” ha explicat el Regidor de Sanitat Carlos Abad.

Per l'això, des de l'àrea de Sanitat del Consistori ja es treballa en la coordinació i preparació de diferents espais així com els equipaments necessaris per a iniciar la campanya a Bétera.

Actualització de dades

Al seu torn, tots dos coordinadors han posat l'accent, durant la visita, de la importància de l'actualització de les dades de contacte pel que el regidor de Sanitat ha fet una “crida a la població perquè se cercioren que les dades de contacte són correctes”.

Els veïns i veïnes poden actualitzar les dades de contacte a través del següent enllaç: (clic) 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon