Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana regalarà exemplars com a motiu del Dia del Llibre

Del 21 al 23 d'abril els veïns i veïnes podran trobar en diversos punts de la localitat llibres empaquetats per a portar a casa.

La Biblioteca Municipal de l'Eliana ha posat en marxa, amb motiu del Dia Internacional del Llibre 2021, la iniciativa ‘Regala Llibres’ amb l'objectiu de continuar acostant el món dels llibres a la ciutadania i fomentar el gust per la lectura.

D'aquesta manera, entre el dimecres 21 i el divendres 23, els veïns i veïnes podran trobar en diferents punts de la localitat un paquet embolicat amb una etiqueta identificativa que podran agafar i portar a casa.

Al voltant de 200 llibres i revistes procedents de donacions, baixes o de fons propis duplicats de literatura infantil, juvenil i adulta es repartiran per a commemorar aquesta efemèride, que es completarà amb la publicació de les últimes novetats editorials que han arribat recentment a la Biblioteca per a totes les edats.

Com ha recordat el regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, al cap d'un any en el qual la celebració es va haver de reconvertir a virtual per la pandèmia, “tenim ganes d'eixir al carrer i acostar la lectura als elianers i elianeres per a continuar prestant el millor servei i fer-los arribar propostes d'oci i temps lliure”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon