Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Gàtova i Marines preparen amb la Diputació la seua incorporació al Pla Director del Carraixet

L'alcalde de Gàtova, Manolo Martínez, i l'alcaldessa de Marines, Lola Celda, han mantingut una reunió de treball amb la diputada provincial de Mancomunitats i Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno. La cita , que s'ha celebrat en la seu de la Mancomunitat, ha comptat amb la participació també de Nacho Díaz, com a representant de l'empresa Cercle, encarregada de desenvolupar el Pla Director del Carraixet.

Fa uns dies, la Diputació de València va anunciar que Marines i Gàtova s'adherien al Pla Director. Per aqueix motiu, aquest mateix matí s'ha celebrat una trobada de treball per a començar a traçar les línies d'actuació que es desenvoluparan en aquests dos municipis.

“És molt important i ha sigut un encert que la Diputació de València haja reconegut la importància de Marines i de Gátova en aquest projecte de revitalitzar i donar valor al barranc del Carraixet desde Gátova fins al mar”, ha explicat l'alcalde de Gàtova, Manolo Martínez.

El responsable de desenvolupar el Pla Director ha explicat que ara s'obrin tres fases en les quals treballar. Una primera que és la fase de recopilar informació dels municipis per a posteriorment passar a la segona fase i organitzar tallers oberts per a la població. Un punt de trobada amb la ciutadania, obert a la participació, perquè totes les propostes siguen escoltades i preses en consideració. Posteriorment, es redactaran les propostes definitives que seran incloses en el Pla Director del Carraixet.

“És vital que Gàtova i Marines siguen tinguts en compte en aquest important projecte. El medi ambient, la ciutadania i el respecte al nostre entorn així ho necessiten. Hem de projectar accions que milloren la qualitat de vida i enriquisquen patrimonialment i amb recursos els nostres municipis”, ha explicat l'alcaldessa de Marines, Lola Celda.

En principi, s'està elaborant el calendari d'accions i tot apunta al fet que serà en els mesos d'estiu (juny-juliol) quan es convoquen els tallers oberts a la població. Perquè en la pròxima tardor les propostes ja formen part del Pla Director del Carraixet.

“És importantíssim que Marines i Gàtova formen part d'aquest projecte que uneix el mar amb la Calderona”, ha explicat la diputada de Mancomunitats. A més, estem “ja treballant en com aconseguir fons per a fer realitat aquestes propostes. Europa, la Diputació i la Generalitat aposten per aquestes accions basades en tres eixos: el medi ambient, la mobilitat i l'ús públic”, ha conclòs Gimeno.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon