Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Sant Antoni i com informa l'Ajuntament, esta setmana la població de 73 i 74 anys serà citada per vacunar-se a l’Eliana


L'Ajuntament va posar a disposició de Conselleria tots els espais, personal i recursos municipals perquè la vacunació poguera realitzar-se a Sant Antoni de Benaixeve

Des de la Coordinació de la Zona Bàsica de Salut de l'Eliana, a què s'adscriu Sant Antoni de Benaixeve, es preveu administrar aquesta setmana 552 dosi de la vacuna contra el Covid-19 a veïns i veïnes del municipi així com de l'Eliana.

Esta setmana, tot i que no s’ha confirmat encara, es preveu que continuarà la citació de persones de 61 a 63 anys a Llíria (Edifici Multiusos c/Pla de l’Arc), mentre que la població de 73 i 74 anys serà citada per a vacunar-se a l'espai de vacunació de l'Eliana (EPA, c/ Avinguda del Parc, 3).

Els pacients de molt alt risc (trasplantats, pacients amb tractament substitutiu renal, immunodeprimits, entre altres), seran citats des de l'Hospital Arnau de Vilanova i hauran d'acudir a vacunar-se allí.

Amb motiu de la vacunació, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve declara que es van posar a la disposició de Conselleria de Sanitat tots els locals municipals dels quals disposa el municipi per ser habilitats com a punts de vacunació de la població. No obstant això, Conselleria va determinar que cap dels espais complia amb els criteris que havien estipulat per a dur a terme el procés.

És per això que lamentem que les persones majors hagen hagut de desplaçar-se fins a l'Eliana per poder rebre la vacuna”, manifesta l'edil d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mª Ángeles Irles. “Per part nostra, vam oferir fins i tot el nostre personal administratiu i tots els recursos al nostre abast per assolir que els veïns i veïnes de Sant Antoni pogueren vacunar-se ací” afegeix.

Amb tot, s'espera que el procés de vacunació seguisca endavant sense incidències. “La població està molt animada a vacunar-se” afirmen des de la Coordinació de la ZBS de l'Eliana.

S'estàn rebrent citacions també  per a Paterna 

Algunes persones estan rebent la notificació també per a anar al Centre esportiu de Paterna. En aquests casos, segons hem pogut comprovar en Crònica, la informació del Centre de Salut és que poden anar a la cita que millor els vinga personalment. Això sí, que avisen en l'altre lloc que no assistiran.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon