Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els veïns i veïnes de l'Eliana es vacunen ja a Paterna

Els elianers i elianeres de 63 a 60 i de 79 a 70 anys citats hauran d'acudir al pavelló de la Ciutat Esportiva.

Els veïns i veïnes de l'Eliana estan sent cridats al procés de vacunació massiva en la proppera localitat de Paterna. Des de la setmana passada la inoculació de elianers i elianeres ja no es duu a terme en el Centre Multiusos de Llíria, després del canvi de la zona establida per la Conselleria de Sanitat.

D'aquesta manera, els veïns de 63 a 60 anys i de 79 a 70 rebran entre aquest dilluns, dimarts i dimecres la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus en el punt habilitat a la Ciutat Esportiva de Paterna, en el Polígon Industrial Nord. En aquests casos s'administraran les primeres dosis de Astrazeneca a la franja d'edat més jove i la de Pfizer o Janssen, que només requereix una única injecció, als més majors.

Per part seua, la ciutadania d'entre 60 i 65 anys citada la setmana passada i que no va poder acudir a Paterna rebran una nova citació. 

Mentrestant, el Centre de Salut ha completat l'administració de la vacuna en el grup de població de majors de 75 anys i recorda que si algun elianer o elianera sobrepassa aquesta edat i no ha sigut vacunat pot contactar en el 96 271 84 40 i sol·licitar que li administren la vacuna.

A més, ha gestionat aquesta setmana passada en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA), les segones dosis dels quals es van vacunar del 29 de març al 2 d'abril i continuarà el procés entre aquest dimecres i dijous

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquest canvi de centre, de Llíria a Paterna, respon a la fi d'acostar la vacuna a la ciutadania i agilitzar el procés. “Un procediment complex que requereix ajustos però que compta sempre amb l'enorme compromís dels professionals de la nostra sanitat pública”, ha remarcat.

Ciutat Esportiva Municipal (Paterna)


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon