Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera entrega els premis dels concursos de Microrelats contra la violència de gènere


  •  La primera edició de la convocatòria destinada a adolescents ha tingut molt bon acolliment i en ella han participat un total de 25 joves.

L'Ajuntament de Bétera a través de la regidoria de Dona e Igualtat ha entregat hui els premis als veïns i veïnes de Bétera que han resultat guanyadors de la quarta edició del Concurs de Microrelats i de la primera edició del Concurs de Microrelats per a adolescents, totes dos edicions convocades baix la temàtica "contra la violència de gènere".

L'acte ha tingut lloc en el Saló de Plens i ha comptat amb la presència de l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la regidora de Dona i Igualtat, María José Yago i la regidora de Joventut, María Segura, els qui han entregat els premis.
L'Alcaldessa de Bétera ha començat indicant que "és un orgull per a aquest Ajuntament comptar amb tant de talent literari en el nostre municipi però sobretot, per veure la implicació dels nostres joves en temes tan sensibles i necessaris per a la conscienciació sobre la violència de gènere".

En la IV edició del Concurs de Microrelats han sigut valorats pel jurat 8 participants entre els quals s'ha decidit atorgar el primer premi a la veïna, Laura Escartí amb el microrelat "Tornar a ser". Mentre que el segon premi ha recaigut sobre la veïna, Montserrat Fernández, qui ha obtingut la segona posició gràcies al seu relat "De hui no passa".

"Per a la pròxima edició volem fomentar el concurs i així animar als homes, ja que enguany únicament han participat dones. En aquest concurs cabem tots i des de l'àrea d'Igualtat volem propiciar que la vena literària també es mostre entre els homes de Bétera", ha destacat la regidora de Dona i Igualtat.

Al seu torn, la primera edició del concurs destinat a joves d'entre 14 a 17 anys ha tingut un gran acolliment i en ella han participat un total de 25 adolescents els qui han escrit els seus relats entorn a la violència de gènere.
Amb el títol "El meu volgut Josep" la jove beterense Andrea Alufre ha aconseguit el primer premi. Mentre que la jove Àfrica López ha obtingut el segon premi amb un microrelat titulat "La carta".

"Comptem amb un gran nivell entre els nostres joves, la decisió ha sigut difícil, però alhora, gratificant en veure que els textos tenen la lluita contra la violència de gènere molt interioritzat", ha indicat la regidora de Joventut.
D'aquesta manera, des de l'àrea de Dona i Igualtat i a través de la seua regidora "volem continuar convidant a la nostra ciutadania a participar en aquesta mena de concursos".



 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon