Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra suspén la Fira de la Calderona i el Día de la Cirera, dedicarà el pressupost a ajudes del Pla Resistir

 Serra suspén la Fira de la Calderona i el Dia de la Cirera

El pressupost d’estes festes es destinarà a les ajudes Parèntesi del Pla Resistir L’Ajuntament de Serra no celebrarà la XVI edició de la Fira de la Calderona i el 50 Dia de la Cirera a causa de la pandèmia ocasionada per la COVID-19. El pressupost d’estes celebracions es destinarà a sufragar la part que el consistori ha d’aportar a les ajudes Parèntesi, dins del Pla Resistir adreçat a autònoms i xicotetes empreses.

“Enguany també ens veiem abocats a suspendre la Fira de la Calderona i el Dia de la Cirera. És el moment de la responsabilitat i no podem fer un pas enrere per a lluitar contra la covid19” manifesta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Els fons de la Fira de la Calderona els destinarem a ajudar als sectors més afectats per la crisi ocasionada per la pandèmia a través de les ajudes parèntesi”.

Per segon any consecutiu se suspenen estes commemoracions en què s’havia de celebrar la cinquantena edició d’una festa molt arrelada a la localitat. Un cap de setmana en què Serra mostra a les persones que la visiten tots els seus atractius turístics i que reuneix a milers i milers de visitants.

En este exercici, els actes s’havien de celebrar l’últim cap de setmana de maig.

Ajudes Parèntesi

L’Ajuntament de Serra està treballant en les bases d’estes ajudes. Unes bases que “volem aprobar esta setmana mateix. D’esta manera, en el moment en què es publiquen en el BOP, es podran sol·licitar les ajudes” afegeix Alicia Tusón. Unes ajudes per les quals cada autònom o microempresa beneficiària de la localitat rebrà 2000 € que se incrementarán 200 € més addicionals per cada treballador a càrrec, a data 31 de desembre de 2020.

En total, l’Ajuntament de Serra repartirà 99.301 € d’unes ajudes que són el resultat d’un pacte entre la Generalitat Valenciana que aporta 62.603 €, la Diputació de València que contribueix amb 22.343€ i l’Ajuntament de Serra amb els restants 14.895€.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon