Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra crea el Consell Agrari Municipal, òrgan consultiu i d'assesorament del consistori

L’Ajuntament de Serra ha constituït el Consell Agrari Municipal. Després de mesos de treball entre els col·lectius i persones vinculades al món agrícola veu la llum aquest òrgan col·legiat de caràcter consultiu i d’assessorament del consistori.

El consell agrari canalitzarà la participació dels agricultors, organitzacions agràries i la ciutadania relacionada amb el sector en els assumptes que els puguen afectar. Al mateix temps permetrà una comunicació més fluida entre ells per a poder millorar la situació del camp.

“Este consell naix de la voluntat d’aquest govern a l'entendre la gestió del dia a dia d’una manera més participativa i suposa un pas més per a la reactivació agrícola del terme municipal” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. L’alcaldessa afegeix “Amb ell donem suport als col·lectius agraris amb els quals estem treballant colze a colze. Hem augmentat les partides per a arreglar camins rurals i estem treballant per dinamitzar les hortes històriques amb el Campus Ria Tóixima i el banc de terres”.

Serra, al cor de la Serra Calderona, és una localitat tradicional i eminentment agrícola que sofreix l’abandonament i la deficient explotació de part de les terres de cultiu. Amb aquests paràmetres, l’Ajuntament vol ficar tots els mitjans al seu abast per millorar aquesta situació. “Hem iniciat la senda del treball però encara ens queda molt de camí per recórrer. Esperem poder fer-ho totes i tots junts” ha manifestat l’alcaldessa.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon