Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lliria crea un nou espai d'oci en El Secanet


La Regidoria d'Urbanitzacions de l'Ajuntament de Llíria ha creat un nou espai d'oci a la urbanització El Secanet. Esta decisió dona compliment a les demandes del veïnat i permet cristal·litzar un projecte que estava previst des dels pressupostos participatius de 2019.

S'ha procedit al tancament del recinte dotacional, s'ha netejat tota la parcel·la i s'ha habilitat un camp poliesportiu i una zona de pícnic, amb la incorporació de taules, cadires i bancs per a les persones usuàries.

La regidora d'Urbanitzacions, Mª Cruz García, ha assenyalat que "entre les propostes més votades en el procés de participació ciutadana per a la zona d'urbanitzacions en 2019, la de El Secanet va ser la que més suports va obtindre". A partir d'ací, es va procedir a l'elaboració de la memòria valorada de les obres i les diferents actuacions a realitzar, per a posteriorment demanar diversos pressupostos per a l'execució. L'actuació, finalment, es va començar a realitzar a la fi de 2020, concloent-se a principis d'este any.

La regidora també assenyala que, amb esta actuació, "el veïnat de la urbanització El Secanet i dels nuclis confrontants, sobretot les persones més joves, tindran un nou espai per a la pràctica de l'esport i el desenvolupament del seu oci". En total, s'han condicionat al voltant de 4.000 metres quadrats al carrer de la Truita. Tot això, a més, amb un clos del recinte per a garantir la seguretat de les persones que es troben en ell.

García també ha agraït "la participació tan activa que ha tingut l'associació veïnal de El Secanet, no sols en el procés participatiu per a triar l'execució d'esta obra, sinó també en el seguiment de tots els treballs que s'han executat". "Des de l'Ajuntament hem tractat, en tot moment, d'atendre els suggeriments del veïnat amb la màxima atenció", ha explicat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon