Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria se suma a ‘L’Hora del Planeta 2021’ en favor de la lluita contra el canvi climàtic



Llíria se suma, de nou, a 'L'Hora del Planeta', una iniciativa que reivindica la lluita contra el canvi climàtic i llança un missatge en favor de la naturalesa i del medi ambient.

Baix el lema "Connecta't amb la Naturalesa", el Fons Mundial per la Naturalesa (WWF) anima a governs, empreses i població perquè apaguen les llums el dissabte que ve, 27 de març, de 20.30 a 21.30 hores, per a mostrar el seu compromís amb la protecció mediambiental.

L'Ajuntament de Llíria, després que l'emergència sanitària no permetera la seua realització en 2020, torna a adherir-se a este projecte. Per això, el consistori desconnectarà les llums de dos punts emblemàtics de la ciutat, com són la pujada a Santa Bàrbara i la pujada al Monestir de Sant Miquel.

La regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató, ha animat a la ciutadania perquè secunde "esta simbòlica iniciativa que representa la preocupació de la humanitat pel seu planeta". "És important que tots continuem treballant units per a garantir que les futures generacions puguen gaudir d'una societat en harmonia amb la naturalesa i la biodiversitat", ha recalcat la responsable de l'àrea.

Este 2021 és, a més, un any clau en la defensa de la naturalesa. El mes vinent de maig la ciutat de Kunming (la Xina) acollirà la 15ª edició de la Cimera sobre la Biodiversitat, que va ser ajornada a l'octubre de 2020 a causa de la pandèmia. També tindrà lloc a Glasgow, el mes vinent de novembre, la Cimera del Clima 2021, una trobada on s'abordaran noves mesures per a atallar l'alarma climàtica que amenaça la sostenibilitat del planeta.



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon