Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reobri la sala d'estudi de la Biblioteca

De dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 i de 15 a 20 hores. 

La Biblioteca Pública Municipal de l'Eliana torna a obrir la Sala d'Estudi, des d'aquest 22 de març, en horari de 9 a 14 i de 15 a 20 hores de dilluns a divendres. Per a accedir a les instal·lacions continuarà sent obligatòria la utilització de mascareta i del gel desinfectant disposat en l'entrada. La capacitat màxima serà de 12 persones, assegurant així la distància de seguretat, amb taules separades per panells i amb totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la salut dels usuaris i usuàries. 

 Igualment continuarà el servei de préstecs i devolucions, amb aforament limitat i controlat i la reserva de lectures a través del telèfon 96 274 23 71. Així mateix, continua en marxa el servei ‘La Biblioteca a casa’, que facilita el préstec de llibres directament al domicili dels veïns i veïnes que per la seua avançada edat, reducció de mobilitat o per qualsevol altra circumstància no poden acudir presencialment. Per a sol·licitar-ho hauran de contactar amb el centre telefònicament o a través del correu electrònic biblioteca@leliana.es.

 El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que malgrat que es restableix el servei la recomanació, per a tots aquells que disposen d'un entorn d'estudi òptim, és que continuen fent-ho a les seues cases. 'La reducció dels contactes continua sent la millor prevenció per a evitar possibles rebrots', ha explicat l'edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon