Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana obri el termini per a sol·licitar les ajudes "Parèntesi" del Pla Resistir, apuntant a quasi 500 pimes i autònoms

 Més de 500 pimes i autònoms es podran beneficiar de les ajudes Parèntesis en la localitat.

L'Ajuntament de l'Eliana obrirà demà dimarts, 2 de març, el termini de presentació de sol·licituds per als autònoms i les xicotetes empreses de fins a 10 treballadors de la ciutat que vulguen concórrer a les subvencions del Pla Resistir.

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria d'aquestes subvencions, que injectaran prop de 750.000 euros de fons autonòmics, provincials i locals, entre els sectors més afectats com l'hostaleria, la hospedería, les activitats turístiques, l'oci nocturn, les activitats artístiques i les activitats esportives i d'entreteniment, per a pal·liar les conseqüències de la pandèmia. 

Les ajudes Parèntesi, de les quals es preveu que es puguen beneficiar més de 500 microempreses i autònoms de la localitat, estaran destinades a la despesa corrent derivada del desenvolupament de l'activitat com a lloguers, subministraments, primes d'assegurances, gestoria o despeses de personal. Poden sol·licitar-les els qui exercisquen la seua activitat en algun dels sectors destinats, que desenvolupen la seua activitat a l'Eliana i figuren donats d'alta en el cens d'IAE del municipi.

D'aquesta manera es destinarà una quantitat fixa de 2.000 euros, per cada xicoteta empresa o autònom, amb un màxim de 10 treballadors i 200 euros per cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social, a data 31 de desembre de 2020, en els sectors prioritaris. L'import màxim a percebre no podrà superar els 4.000 euros per sol·licitant en la primera fase. Per als sectors secundaris es destinarà una quantitat única i fixa de 500 euros.

Els interessats a participar en aquest programa hauran d'emplenar la sol·licitud i la resta d'annexos, que es poden consultar i descarregar en la web de l'Ajuntament. La documentació es presentara mitjançant instància general través de la Seu Electrònica. No obstant això, de manera excepcional i en el cas que el sol·licitant siga persona física, podrà presentar-lo en el Registre dels serveis administratius del Centre Sociocultural, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o en qualsevol de les formes establides en la Llei.

El termini per a la presentació acabarà dilluns que ve 15 de març. Per a qualsevol sol·licitud d'informació la ciutadania pot contactar amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), de dilluns a divendres de 10 a 13 hores en el telèfon 670 057 783 o a través del correu electrònic aedl@leliana.es.

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquestes ajudes les podran percebre aquells que hagen rebut les ajudes del Pla Impulsa de l'Ajuntament en 2020, ja que són complementàries per a reforçar els sectors greument afectats i pal·liar la deterioració del seu teixit empresarial i de l'ocupació local.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :