Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament inverteix 70.000 euros en millores tècniques per a l'Auditori



Després del parèntesi dels últims mesos en la programació cultural a causa de la pandèmia, l'Auditori de l'Eliana reprén l'activitat aquest dissabte 13 amb la representació de l'obra de teatre "Anestesiades". El públic assistent podrà gaudir d'una sèrie de millores tècniques que s'han dut a terme en les instal·lacions aprofitant aqueixos mesos d'inactivitat.

En matèria d'il·luminació, s'ha afegit una barra sobre l'escenari per a la instal·lació de focus i s'han adquirit més unitats de llum de tecnologia led d'última generació, la qual cosa suposarà un important estalvi energètic. La inversió inclou projectors de llum, bombetes i altres elements de luminotècnia. A més, s'han instal·lat a la sala llums indirectes regulables en intensitat, temperatura de llum i color.

A l'escenari s'han renovat totes les teles de bambolines, potes i teló de fons, en color negre i amb materials ignífugs que s'adeqüen a la normativa vigent i milloren la seguretat de la sala.

A tot això cal sumar un nou sistema de pantalles, quatre en total, situades en el vestíbul de l'Auditori, una d'elles visible des de l'exterior, i en la part superior de la boca de l'escenari. A través d'aquests elements, els espectadors podran rebre informació sobre els pròxims esdeveniments de cultura. El sistema compta amb una càmera instal·lada a la part alta de la graderia que recollirà la imatge de la sala i l'escenari.

Completen les millores tècniques elements de cablejat, subjeccions, arpes i tot això cal sumar-ho a les millores que a l'Auditori es fan des de fa temps, com la reforma de les llotges, la millora de l'acústica o la renovació del sistema de so.

El cost total d'aquest equipament ascendeix a 70.000 euros, dels quals 40.000 corresponen a una subvenció de la Generalitat i 30.000 a fons municipals. La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha destacat que "aquestes millores serviran per a poder oferir a la ciutadania produccions artístiques de major qualitat i en millors condicions, alguna cosa que la localitat de l'Eliana mereix".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon