Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Ajuntament de Serra executarà les obres del mur de l’immoble del carrer València davant el silenci del propietari

L’Ajuntament de Serra executarà de manera subsidiària les obres del mur de l’immoble particular ubicat al carrer València. Per aquest motiu durà a la pròxima sessió plenària d’aquest mes de març la pertinent modificació de crèdits per poder dur endavant l’obra.

La propietat de l’immoble ha fet cas omís a les reiterades ordres d’execució dels treballs i també a les multes coercitives que s’han imposat per poder fer front als treballs. Part del mur de propietat particular va caure per la pluja sobre la calçada i la vorera impedint la circulació de les persones.

Amb la modificació al pressupost, el consistori disposarà dels diners necessaris, poc més de 24.000 €, per poder arreglar el mur. Això sí, l’Ajuntament de Serra haurà de demanar la preceptiva autorització judicial. “No podem començar les obres fins que el jutge no ens autoritze a entrar a aquesta propietat privada” manifesta l’alcaldessa Alicia Tusón. “La reparació del mur és un compromís que teníem amb tot el veïnat, que pagarà l’Ajuntament i que reclamarem al propietari”, afegeix.

Una vegada realitzada la modificació de crèdit, se podrà contractar l’execució i demanar l’autorització al jutjat donat que s’ha d’entrar a una propietat privada. Amb aquesta intervenció, s’acabarà amb la  problemàtica del mur del carrer València que s’arrossega des dels últims anys i que impedeix la circulació de vianants per una de les dos voreres del carrer.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :