Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera ret homenatge a l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil


 El passat 1 de març amb motiu del Dia Internacional de Protecció Civil. L'Ajuntament de Bétera va celebrar-ho retent homenatge a tots els voluntaris i voluntàries que exerceixen unes labors fonamentals i de gran ajuda a la ciutadania en l'agrupació de Bétera. 

En pocs dies farà un any que la vida de tot el món va canviar i que va començar a conéixer-se la paraula coronavirus. En un escenari desconegut, moltes persones per la seua professió i treball van fer un pas al capdavant per a posar-se a primera línia d'aquesta pandèmia i tal com ha comentat el regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés “entre ells es trobava l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Bétera, els qui de manera altruista i desinteressada es van posar a la disposició de l'Ajuntament per a ajudar a tots els veïns i veïnes del municipi en diverses labors com el repartiment de productes bàsics i medicaments o amb gestos d'esperança com omplir el municipi de música i sirenes a les 20:00h cada dia”.

D'aquesta manera, el passat 1 de març s'han reunit els membres de Protecció Civil per a agrair i reconéixer a tots i cadascun d’ells l'extraordinària labor que van realitzar i realitzen i aplaudir el seu compromís amb la ciutadania beterana i fer-los lliurament del llibre “Bétera i el seu patrimoni”.

“Un acte xicotet i senzill donades les circumstàncies sanitàries però molt emotiu i amb un clar objectiu, mostrar tot l'agraïment que aquest Ajuntament té cap a aquesta agrupació per la seua col·laboració, solidaritat i calor humana que ofereixen en cadascuna de les labors que exerceixen”, ha destacat l'Alcaldessa de Bétera.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon