Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera posa en marxa la redacció del Pla Urbà d'Acció Municipal



  •  Una enquesta ciutadana ajudarà a projectar el futur del municipi.
  •  Aquest Pla servirà per a avançar en el disseny d'un municipi més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible.

 

Des de la regidoria d'Urbanisme s'han iniciat els treballs per a elaborar el Pla Urbà d'Acció Municipal (PUAM). A través del qual, tal com ha indicat la regidora de l'àrea, Eva Martínez, "la intenció és realitzar un disseny municipal consensuat i fruit de la reflexió i l'acció col·lectiva".

Els objectius del PUAM se centren en dotar al municipi d'una planificació estratègica que incorpore els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) establits per l'Agenda 2030, disposar d'un full de ruta d'actuacions en l'àmbit municipal que permeta integrar les prioritats futures respecte a obres i serveis en l'agenda urbana municipal i facilitar l'accés del municipi a convocatòries d'ajudes en l'àmbit provincial, estatal i europeu.

Per a la redacció d'aquest Pla s'està comptant tant amb el personal municipal, amb la Corporació Municipal així com també amb un dels pilars fonamentals, la població. Per això, s'ha posat en marxa una enquesta ciutadana que permetrà als veïns i veïnes de Bétera formar part d'aquest Pla amb les seues propostes i idees.

"La participació ciutadana és fonamental per a aconseguir amb èxit la definició del nostre Pla Urbà d'Actuació Municipal. És important que els veïns i veïnes de Bétera emplenen l'enquesta ciutadana perquè així coneguem de primera mà què pensen i quines propostes tenen per al nostre municipi", ha assenyalat la regidora d'Urbanisme.

Per a això, des de la regidoria d'Urbanisme s'ha creat una web específica sobre el PUAM i a la qual pot accedir qualsevol ciutadà a fi de participar en el disseny del mateix i conéixer el full de ruta així com també l'Agenda Urbana i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En aquest sentit, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha comentat que "el PUAM és una eina que pretén identificar els reptes actuals i futurs a Bétera per a convertir-la en una població més habitable, justa, inclusiva, saludable, intel·ligent i sostenible".

 

Web PUAM Bétera: http://puambetera.participacion-publica.com/

Enllaç enquesta web municipal: https://www.betera.es/ca/page/enquestes-0


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon