Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'activitat cultural a l'Eliana torna a partir del 13 de març

 La Regidoria de Cultura programa una funció teatral, la presentació d'un llibre, un concert i tres projeccions per a aquest mes.

A partir del dissabte 13 de març, les veïnes i veïns de l'Eliana podran gaudir de la programació cultural després del parèntesi obligat per la pandèmia que va ocasionar el tancament de l'activitat el mes de gener passat. La Regidoria de Cultura anuncia les propostes que es duran a terme al març i que sumen un total de sis cites: una funció de teatre, una presentació d'un llibre, un concert i tres projeccions cinematogràfiques.

El dissabte 13 a les 19.00 hores, el teló de l'Auditori Municipal s'obrirà per a oferir la representació de “Anestesiades”, una deliciosa comèdia dirigida per Rafael Calatayud i que protagonitza l'elianera Lola Moltó. Aquesta obra va estar programada per al 4 d'abril de 2020 però va ser ajornada a causa del confinament.

La presentació del llibre “Nature Words 2”, que conté una col·lecció de fotografies de la naturalesa realitzades per Juan Solbes al pati de la seua casa durant la pandèmia, serà el dimecres 17 en el Centre Sociocultural. En aquest acte s'espera la participació d'Ana Noguera i Miguel Ángel Polo al costat de l'autor i de la Jam Poètica de l'Eliana.

El concert està emmarcat dins del festival Cinc Segles de Música i serà a l'Auditori el dissabte 27. Oferirà un repertori del Renaixement interpretat per Piacere dei Travesi, formació femenina composta per soprano i trio de flautes travesseres.

Les tres projeccions corresponen a les pel·lícules “Sabrina”, de Billy Wilder en el Cinefòrum dels Classics el dia 24; “Esclats de Llum”, de Nacho Ruipérez dins d'un nou cicle titulat Divulgació Cultural el divendres 26 a l'Auditori; i “Una qüestió de gènere”, de Mimi Leder en la sessió de Llibres en Pantalla del dia 28.

La Regidoria de Cultura continua amb tots els protocols de seguretat enfront de la Covid, limitació d'aforaments, presa de temperatura, ús de gel, distàncies interpersonals i màscares, i amb la seua campanya #CulturaSeguraLeliana. Les entrades per al teatre i el concert, així com les invitacions per a la projecció del dia 26, estaran disponibles pròximament en Elientrada. La resta de les activitats són amb entrada lliure fins a completar l'aforament.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha manifestat la seua satisfacció en poder reprendre l'activitat “una vegada que ens veiem immersos en la desescalada de la tercera onada i esperant que l'evolució siga cap a la fi d'aquesta pandèmia que tant de mal ha fet al sector cultural i tota la societat en general”.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon