Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona incorpora al pressupost 1,7 milions per impulsar l’economia local

El saldo positiu de 2020 servirà per posar en marxa inversions emblemàtiques i ajudar i empreses i autònoms afectats per la pandèmia i generar llocs de treball.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona injectarà 1.747.000 euros del saldo positiu del 2020 al pressupost d’enguany per a projectes i inversions del municipi i amb l’objectiu d’impulsar l’economia.

El govern destinarà 400.000 euros a ajudes directes a autònoms, xicotetes empreses i a foment de l’ocupació. Amb este ambiciós pla es vol ajudar a aquelles persones que s’han vist més afectades per la pandèmia de la COVID19.

També es posarà en marxa un important pla d’inversions al municipi amb projectes emblemàtics. Per una part es destinen 440.000 euros per a l’enderroc de la finca de la CNS, un edifici de 7 altures en ple centre del municipi i declarat en estat de runa. Es tracta d’una reivindicació des de fa anys de gran part de la població i que després d’un llarg procés administratiu ha trobat resposta.

Entre les inversions destaca també la continuació del carril ciclopeatonal entorn del Barri Sant Josep amb 120.000 euros, la millora de carrers i voreres amb prop de 400.000 euros i l’aposta per l’energia fotovoltaica i l’eficiència energètica.

El paratge Natural Safareig rebrà una inversió de 220.000 per a la recuperació mediambiental d’un dels espais verds més importants del municipi. 

El saldo positiu de 2020 servirà també per iniciar projectes emblemàtics al municipi com són la urbanització de l’entorn del nou institut, la reforma del parc municipal, la Llar del Jubilat i la nova piscina d’estiu. A més es posen en marxa l'estudi de remodelació integral de l’avinguda de Colom i la Casa Bernal entre altres.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha assenyalat que la Pobla porta 6 anys consecutius amb bons resultats econòmics i  ha reduït al 16% el deute municipal, el més baix des que es tenen registres. L’alcalde, ha destacat la forta inversió que es farà en la Pobla en els pròxims mesos i que permetrà una transformació del municipi. Garcia ha destacat que totes estes inversions serviran per a crear llocs de treball i assegura que ara són possibles gràcies a «la bona gestió i als bons resultats que este govern està aconseguint des de 2015».



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon