Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La campanya per a incentivar la recollida de xicotets aparells elèctrics del CVI arriba este dijous a Llíria


El Consorci València Interior (CVI) donarà a conéixer a Llíria, demà dijous 4 de març, la iniciativa per a incentivar la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE). Per a això, un equip d'educació ambiental estarà en el mercat ambulant, des de les 10 a les 13 hores, per a conscienciar a la ciutadania de l'impacte mediambiental que tenen alguns dels materials tòxics d'estos aparells.

Amb esta campanya es busca, sobretot, recalcar la necessitat de reciclar-los i depositar-los en els punts destinats per a la seua correcta gestió, com les botigues on van ser adquirits o els ecoparcs i ecomòbils.

En esta iniciativa es contemplen actuacions d'educació ambiental, algunes d'elles ja realitzades, en 30 localitats de les cinc comarques consorciades: Camp de Túria, Foia de Buñol, La Serrania, Racó d'Ademús i La Plana d'Utiel-Requena.

Així, des del CVI i l'Ajuntament de Llíria es vol destacar la importància que té la consciència i la responsabilitat individual per a la recuperació d'este tipus de residus.

A més, es recorda que cada vegada que una persona deposita els seus residus en un ecoparc o ecomòbil, se li bonifica amb un descompte de la taxa de tractament de residus


.


.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :