Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El nou disseny del Parc de la zona de Colinas de Sant Antoni eixirà de l'aportació del Consell d'Infància i els arquitectes E.F.G.

Dissabte passat 27 de març, el Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Sant Antoni de Benaixeve es va reunir amb els arquitectes de l'empresa E.F.G. Arquitectura amb motiu de la futura remodelació del parc de la font de Colinas, situat al carrer Terrerola.

En la trobada, els xiquets i xiquetes van presentar les seues propostes als arquitectes

La trobada, organitzada per l'àrea d'Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament, es va programar al mateix parc per a garantir el compliment de les mesures sanitàries contra la Covid-19. Allí, els membres del Consell hi van poder presentar als arquitectes el projecte que ells mateixos havien preparat, a més d'explicar in situ les novetats que plantegen per al futur disseny.

Els xiquets i xiquetes del Consell van voler remarcar el caràcter inclusiu del seu projecte, perquè el van dissenyar pensant que xiquets, adolescents i joves puguen comptar amb instal·lacions i espais adequats a les seues necessitats. “Volem que este continue sent el nostre parc, malgrat que ens anem fent majors”, van explicar. També han tingut molt present que el nou parc siga accessible, per a garantir que les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir de les instal·lacions en igualtat de condicions.

Per part seua, els arquitectes van destacar la labor realitzada pel Consell, perquè havien confeccionat un projecte molt complet, amb imatges, dissenys i pressupost. “Amb les seues propostes, els xiquets s'han aproximat als referents de parcs més innovadors que existeixen hui dia, sobretot en matèria d'inclusió i respecte al medi ambient”, van assenyalar.

Mª Elisa Plano, regidora de l'àrea d'Infància, Adolescència i Joventut, ha expressat que “la trobada va ser, sens dubte, emocionant, perquè els membres del Consell no han pensat només en ells mateixos, sinó que han pensat en tots: bebés, xiquets, adolescents, majors, persones amb mobilitat reduïda, famílies, etc.”

A més, l'edil assenyala que “és la primera vegada que es fa una cosa així en Sant Antoni, és el primer consell de participació per a estos joves que, com a ciutadans que són del municipi, tenen molt a dir i aportar. És molt il·lusionant”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon