Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Amb motiu de l'acte del Dia Internacional de la Dona, PRISMA fa públic el seu Codi de Bones Pràctiques

PRISMA ha fet públic aquest matí el seu Codi de Bones Pràctiques. PRISMA és un recurs de Rehabilitació Psicosocial per a persones amb algun problema de salut mental de la Mancomunitat Camp de Túria, està dirigit a persones amb algun diagnòstic en salut mental que pertanga als 17 municipis que la conformen.

En l'actualitat el recurs PRISMA està operatiu en quatre municipis de la comarca: Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant. Aquests quatre municipis s'han connectat aquest matí a la presentació en públic del Codi de Bones Pràctiques.

Un acte que ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda; la delegada de l'àrea d'Igualtat i UPCCA, Regina Llavata, així com la directora del departament de Benestar Social, Esther Císcar. L'encarregat de dirigir l'acte ha sigut el director de PRISMA, Paco Jareño.

Si algú vol visualitzar l'acte pot fer-lo a través d'aquest enllaç https://youtu.be/8fp1pfxjaeu i el Codi de Bones Pràctiques pot descarregar-se des d'ací https://www.mancomunitatcampdeturia.es/wp-content/uploads/2021/03/c%C3%B3dic-2_compressed.pdf

En concret, el Codi suposa una eina mitjançant la qual el programa PRISMA i els seus participants, es posicionen clarament per a garantir la igualtat de gènere en totes les seues intervencions, i aconseguir que PRISMA siga sempre un espai lliure de discriminacions i de violència de gènere.

Així, destaquen els 10 principis sobre els quals es regeix el Codi que són: respecte, transversalitat, apoderament, coeducació, corresponsabilitat, materials, confiança, inclusió, formació i equitat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon