Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

LLiria posa en marxa les ajudes al sector del taxi de la Generalitat Valenciana



Segons ha informat el regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria, els titulars d'autoritzacions del taxi podran optar a les ajudes convocades per la Generalitat Valenciana. Per a això, hauran de complir amb els següents requisits: comptar una autorització VT expedida en la Comunitat Valenciana, visada i en vigor en el moment de la sol·licitud; estar al corrent en el compliment d'obligacions tributàries i de seguretat social i dels requisits exigits per al titular de l'autorització, d'acord amb el que s'estableix en l'article 8 de la Llei 13/2017, de 8 de novembre, del taxi en la Comunitat Valenciana.

Esta ordre es va publicar ahir en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i el termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils. Per tant, totes les persones interessades tindran fins al 10 de març per a sol·licitar estes ajudes. La sol·licitud es presentarà de manera telemàtica en la seu electrònica de la Generalitat (https:// sede.gva.es), accedint a la Guia Prop, en l'apartat de 'Tràmits i Serveis'.

Les persones beneficiàries "podran optar a una ajuda per cadascuna de les autoritzacions de les quals siguen titulars", ha explicat l'edil. L'import de la quantia a percebre serà determinada pel resultat que obtinguen de dividir la quantitat de 4.750.000€ entre el nombre total d'autoritzacions admeses. La xifra màxima a percebre per cada autorització admesa en esta convocatòria és de 3.000 euros. Així mateix, el límit màxim a percebre per la totalitat de les autoritzacions de taxi serà de 18.000 euros.

Paco García ha assenyalat que esta nova línia d'ajudes "se suma a la impulsada en 2020 per l'Ajuntament de Llíria, i apuntala la gran tasca que el Govern de la Generalitat està desenvolupant en suport als sectors econòmics que més estan patint l'impacte de les obligades restriccions adoptades per l'emergència sanitària".

ORDRE 1/2021, de 15 de febrer, de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, d'aprovació de les bases reguladores i convocatòria d'ajudes al sector del taxi de la Comunitat Valenciana per la Covid-19 (DOGV 9022, de 17.02.2021)



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon