Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les beques transport de l'Ajuntament de Serra ja tenen 43 estudiants que es beneficien

43 estudiants de batxillerat, cicles formatius i universitat del municipi de Serra es beneficien del programa de beques transport de l’Ajuntament de Serra per al curs 2020-2021.

L’alumnat rebrà quantitats que van des de 112, 44 € als 82, 44 € en funció de la puntuació obtinguda fins a sumar 3.800 €, el doble que en l’exercici anterior.

“Continuem ajudant a les famílies, als joves del nostre municipi que reben esta ajuda per part de  l’ajuntament per poder continuar estudiant després de l’ensenyament obligatori” diu l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Per a este curs ja havíem duplicat la quantitat de les ajudes.

Hem de continuar en esta línia de treball de suport a les necessitats del col·lectiu d’estudiants”, ha afegit.

El pagament de les quantitats corresponent a cada jove es realitzarà en els propers dies. Degut a la covid19, l’Ajuntament de Serra havia duplicat la quantia destinada a les beques transport per a joves estudiants de la localitat. En total, el consistori ha repartit 3.800 € per a beques transport, 1800 més que en el curs 2019/2020.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon