Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana protegeix la séquia de la Torre del Virrei pel carrer de Santa Rita

• L'actuació ha inclòs també la posada en valor de l'antic safareig de la zona.

L'Ajuntament de l'Eliana ha invertit prop de 12.000 euros per a protegir els trams de séquia de reg que discorren en obert pel carrer Santa Rita amb la finalitat d'evitar ensopegades i caigudes. En concret, l'actuació ha consistit en la instal·lació d'una barana de protecció, una reivindicació dels veïns i veïnes de la zona de la Torre del Virrei.

La nova barana està elaborada amb fusta de pi tractada per a una millor integració en l'entorn i disposa de capta fars reflectors per a la seua visualització nocturna. En concret, s'han executat 161 metres lineals, repartits en un tram total de 406 metres, que comprén des del carrer Alborache fins al carrer Concepción. 

D'altra banda, el Consistori ha millorat també l'entorn de l'antic safareig de la Torre, netejant-lo, reparant les peces ceràmiques danyades i retallant les canyes que sobrepassen del mur. A més, l'obra es completarà amb una xicoteta solera perimetral de protecció.

L'alcalde, Salva Torrent, ha anunciat que la posada en valor de la zona continuarà en les pròximes setmanes amb la col·locació d'un faristol informatiu sobre la Torre i el safareig, d'un codi QR, amb la plantació d'un xiprer i amb la instal·lació de bancs, en el quals s'invertiran altres 4.700 euros.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon