Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera tampoc cobrarà la taxa d'ocupació de la via pública a l'hostaleria i la restauració local aquest 2021

Bétera:


  •  Aquesta taxa ja es va suspendre l'any 2020 quan es va establir l'Estat d'Alarma.
  •  Aquesta mesura està inclosa en el Pla d'Impuls Local ACTIVA BÉTERA que ha posat en marxa el Consistori per a ajudar a pal·liar la pandèmia de la Covid-19 en el municipi.

 

L'Ajuntament de Bétera continuarà fent costat a l'hostaleria local amb l'exempció de pagament de la taxa d'ocupació pública per cadires i taules. Aquesta mesura, inclosa dins del Pla d'Impuls Local ACTIVA BÉTERA, suposa que els negocis del sector de la restauració local no hauran d'abonar aquest impost al llarg del 2021.

"Aquesta actuació va dirigida fonamentalment a flexibilitzar la pressió fiscal i pretén reactivar, en certa manera, l'economia local. Volem alleujar la situació tan dura que estan patint els nostres hostalers", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquesta mesura és la manera en la qual el Consistori pretén continuar reafirmant el seu suport als sectors més afectats per aquesta pandèmia. "És una mesura que considerem crucial per als nostres hostalers ja que són un dels sectors més afectats en aquesta crisi sanitària" ha assenyalat el regidor de Comerç, Joaquín Gómez.

D'aquesta manera, les cafeteries, bars i restaurants del municipi que compten amb terrassa, no hauran de pagar la taxa per l'ocupació de la via pública en el present any.

L'adopció d'aquesta mesura té una gran importància de cara a la pròxima obertura dels locals de restauració a Bétera. Una mesura que ja es va posar en marxa en 2020 quan es va establir l'Estat d'Alarma en la qual es va tancar temporalment tots aqueixos negocis.

Aquesta mesura complementa a la campanya "Sabor a Bétera" que des de l'àrea de Comerç s'ha posat en marxa per a promocionar, difondre i donar visibilitat als serveis de recollida i lliurament dels negocis hostalers del municipi.

Aquesta iniciativa s'ha dut a terme després de la modificació de l'ordenança municipal amb l'objectiu que l'hostaleria i la restauració, sectors més perjudicats i castigats per les restriccions i les repercussions econòmiques de la pandèmia, alleugen la seua situació.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon