Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona obri dimarts 16 de febrer el termini per demanar ajudes Parèntesi per a autònoms i PIMES

Les empreses poden optar a ajudes des de 2.000 fins a 4.000 euros

Les ajudes es tramitaran a la seu electrònica de l’Ajuntament i al Centre Social amb cita prèvia.

L’ajuntament obrirà dimarts 16 de febrer el termini per sol·licitar les ajudes Parèntesi dins el Pla Resistir per a autònoms i microempreses. En total seran 514.558 euros les que rebran els negocis de la Pobla de Vallbona dins esta primera línia de subvencions d’urgència per facilitar la viabilitat de les empreses locals.

Les ajudes suposen una injecció de diners d’un mínim de 2.000 euros per empresa o autònom i 200 euros per cada treballador que tinga donat d’alta fins a un màxim de 4.000 euros. Per a poder sol·licitar les ajudes cal tindre el negoci amb domicili fiscal en la Pobla de Vallbona i tindre l’activitat en funcionament a data 31 de desembre.

L’ajuda Parèntesi suposa una subvenció directa a les empreses per contribuir al sosteniment  de les despeses corrents que els negocis han continuat suportant tot i l’abaixada o la carència d’ingressos. Per este motiu caldrà aportar factures de les despeses generades des d’1 d’abril del 2020 fins a l’actualitat fins a l’import màxim subvencionable.

Les despeses subvencionables són les del lloguer del local comercial, les compres de mercaderies i aprovisionaments, despeses de subministraments, reparacions i conservació de material, despeses de personal contractat, els interessos de les hipoteques i altres despeses corrents vinculades a l’activitat.

L’objectiu del govern local és que les empreses arriben de manera ràpida i per això la setmana que ve podran començar a registrar-se les sol·licituds. Per això, des de l’ajuntament es demana a les empreses i autònoms que preparen tota la documentació per poder tramitar les ajudes des del mateix dimarts.

A més de les factures justificatives de les despeses, s’ha d’aportar l’acreditació dels poders de representació de l’empresa, certificat actualitzat de la situació censal, el certificat d’alta en la seguretat social i documentació acreditativa de treballadors a data 31 de desembre, declaració responsable de no incórrer en incompatibilitat, la fitxa de manteniment de tercers a més de els declaracions que les factures han estat pagades i no s’han utilitzat per a cap altra subvenció.

A l’ajuda parèntesi poden acollir-se les empreses del sector hostaler, cultural, esportiu les agencies de viatge entre d’altres. Es podrà sol·licitar a través de la seu electrònica amb certificat digital o de manera presencial amb Cita prèvia al Centre Social, a l’Agència de Desenvolupament Local. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon