Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Consultes urbanístiques, tributàries, de padró i signatura digital, entre les 9.761 ateses per l'OAC de Benaguasil durant el 2020

El Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Benaguasil va atendre l'any passat un total de 9.761 tràmits administratius, entre gestions en línia i consultes ciutadanes realitzades de manera presencial, la qual cosa suposa una mitjana de 0,88 tràmits per persona.

Entre les consultes, les més recurrents són les que tenen a veure amb gestions relacionades amb urbanisme, procediments tributaris, així com amb el padró municipal i la signatura digital, dues gestions en la seua majoria vinculades a les ajudes socials i econòmiques que s'han brindat a la ciutadania durant aquest període per part de les diferents administracions.

A més l'Ajuntament ofereix el servei de Finestreta Única, un servei que permet als ciutadans presentar en el Registre General de l'Ajuntament les sol·licituds, escrits i comunicacions dirigides a l'Administració General de l'Estat i la Generalitat Valenciana, registrant-se durant l'any passat un total de 434.

Respecte a les queixes i suggeriments rebuts per la ciutadania aquestes han sigut 182, de les quals 46 tenen a veure amb urbanisme, 70 amb actuacions de les brigades municipals, 42 es refereixen a la seguretat viària i el trànsit i 24 se centren en altres com a petició de contenidors o reparació de camins rurals.

El regidor de l'àrea, Stephane Soriano, ha destacat la ràpida atenció que reben els ciutadans que acudeixen a les dependències de la OAC o que realitzen les seues consultes telemàticament gràcies a la posada en marxa d'un pla de modernització dels serveis municipals d'atenció al públic, la qual cosa ens permet continuar acostant l'administració a la ciutadania, facilitar-los els tràmits i donar-los una resposta ràpida. “La situació sanitària ens ha portat a redissenyar l'atenció a la ciutadania, potenciant la cita prèvia i els canals en línia a fi de que els veïns puguen realitzar les seues gestions municipals i solucionar les seues consultes sense eixir de casa”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon