Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera inicia un programa d'activitats extraescolars i de suport educatiu per a la població escolar

Bétera:


Bétera inicia un programa d'activitats extraescolars i de suport educatiu per a la població escolar
Dimarts, Febrer 2, 2021 - 15:15
  •  Les activitats i tallers es realitzaran en aquests moments de manera online i quan la situació sanitària ho permeta es realitzaran de manera presencial.
  •  L'edat per a participar en aquestes activitats va des dels 3 fins als 18 anys d'edat.

L'Ajuntament de Bétera, a través de l'àrea d'Educació, ha elaborat un programa d'activitats extraescolars i de suport educatiu destinades a xiquets, xiquetes i joves del municipi perquè continuen gaudint de diverses activitats culturals, artístiques, educatives i d'entreteniment des de casa.
La posada en marxa d'aquestes activitats i tallers suposa contrarestar els efectes negatius que la Covid-19 està ocasionant entre la població escolar, "és una oportunitat perquè els nostres xiquets, xiquetes i adolescents es mantinguen actius en finalitzar les classes. Anime a totes les famílies de Bétera a participar d'aquestes activitats per a reforçar l'activitat educativa i combinar-la amb l'entreteniment", ha assenyalat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.
La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d'oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit.
Aquestes activitats es realitzaran fins al pròxim 30 de maig i aniran variant mensualment. A més segons afirma el regidor d'Educació, Manuel Chover, "es disposa d'un ampli catàleg d'activitats extraescolars que en un primer moment es realitzaran de manera en línia i només la situació millore i les mesures ho permeten es realitzaran de manera presencial".
Per a accedir a les activitats en línia es facilita un enllaç interactiu que permet realitzar l'activitat en el dia i l'hora programada. Per contra, les activitats que es plantegen presencialment disposen de formularis o mails d'inscripció per a quan la situació sanitària ho permeta es puguen realitzar, sempre seguint les mesures de seguretat oportunes.
Aquest programa es realitza a través d'una subvenció de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb un import total de 32.819,15 €.


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon