Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera contracta per sis mesos a 37 persones en el Pla d'Ocupació Local

Bétera:

Segons informa l'Ajuntamen de Bétera 37 persones han estat contractades per sis mesos, 28 operaris-peons, 6 conserges d'edificis pùblics, 2 conductors i 1 lampister. 

"Fomentar l'ocupabilitat és una de les màximes en les quals treballa diàriament l'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament de Bétera, fruit d'aqueix treball és la posada en marxa d'aquest Pla d'Ocupació que ha comportat la contractació de 37 persones de Bétera que estaran ocupades durant un període 6 mesos a jornada completa.

"Continuarem oferint ocupació i avançant en la integració laboral i la cohesió social en el nostre municipi. Encara més si cap, la situació sanitària actual fa que treballem per la nostra ciutadania en els diferents àmbits, però sobretot en el laboral", ha destacat l'Alcaldessa de Bétera Elia Verdevío, qui acompanyada per la regidora d'Ocupació, Mónica Martín han donat la benvinguda a tots els participants en el Pla d'Ocupació i han manifestat la gran oportunitat que suposa no sols a nivell laboral sinó també a nivell personal, exercint funcions que contribuiran a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici de tots els veïns i veïnes de la localitat.

L'objectiu principal del Pla d'Ocupació és donar cobertura a les famílies atenent necessitats de la situació socioeconòmica, a més d'oferir als demandants d'ocupació una requalificació professional que millore les seues expectatives de continuar en el mercat laboral.

En concret, han començat a treballar un total de 28 operaris-peons d'oficis múltiples que faran costat a la brigada d'obres i que es dediquen al manteniment, neteja, adequació i conservació dels espais públics així com a la neteja i conservació de camins i cunetes.

D'altra banda, s'ha contractat 6 conserges d'edificis públics que realitzaran l'obertura i tancament dels centres, realitzaran el control d'accés a aquests, atendran el públic i realitzaran altres labors pròpies del lloc. I, a més, a conseqüència de la situació sanitària, realitzaran funcions com ara control de l'aforament per a evitar aglomeracions recomanant sempre les mesures de desinfecció i distanciament i la gestió de la gestió de les dades personals de les persones que accedeixen, a més de recolzar en la gestió de cites al registre general.

També s'han incorporat dos operaris-peons conductors per a la conducció de camions transportant materials per a obres públiques a més d'atendre les necessitats pròpies del Consistori. A més d'un operari-peó de lampisteria per al manteniment d'instal·lacions d'aigua en la xarxa pública, en els edificis municipals i els pous d'aigua potable.

Tal com explica la regidora d'Ocupació, "la millor política social és la generació d'ocupació" i en aquest sentit s'han invertit a aquest Pla d'Ocupació Local un total de 407.190,25€ que suposa la contractació de 37 veïns i veïnes, durant un període de 6 mesos a jornada completa. El marc econòmic-laboral local s'ha vist agreujat per la Covid-19 ha suposat un increment de famílies en el municipi sense ingressos "i volem estar al seu costat" ha indicat Mónica Martín.

A més aquesta iniciativa se suma a unes altres que es realitzen des de la regidoria d'Ocupació que comporten una millora en la formació i la qualificació professional per a una major inserció laboral entre la ciutadania.

 


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon