Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra es veu obligada a tancar el Castell per l'al·luvió de persones que el visiten en aquests dies

 Serra tanca el castell davant l’afluència masiva de visitants

L’Ajuntament de Serra ha decidit prohibir l’accés al Castell de Serra (s. IX) davant l’afluència massiva de visitants. El monument, que és Bé d’Interés Cultural està patint una pressió humana considerable en les últimes setmanes. La decisió es farà efectiva des de les 00.00 hores de demà dissabte, 30 de gener.

“Adoptem esta decisió per tal de salvaguardar la integritat de les persones i al mateix monument” diu l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. Els informes tècnics aconsellen el seu tancament “a causa de l’estat de conservació en el que es troba i a l’afluència massiva de visitants.”

Les dades de l’oficina de Turisme constaten que el nombre de visitants ha augmentat considerablement durant les últimes setmanes en tots els espais del terme municipal, fonts, àrees recreatives, senders i camins i de manera molt especial en el Castell de Serra.

Control policial

D’altra banda, també es reforçaran els controls per part de la Policia Local per evitar accessos de persones de municipis amb confinament perimetral. Els voluntaris de Protecció Civil també col·laborarà per informar a visitants. “Faig una crida a la responsabilitat individual. La situació sanitària és molt complicada. Hem de fer un esforç col·lectiu i millor quedar-nos a casa.” ha dit l’alcaldessa.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon