Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra activa l'aula de secundària per a l'alumnat que no té classe presencial diaria a Serra, serà gratuïta

L'Ajuntament de Serra posa en marxa l'Aula de Secundària. Un servei gratuït que ofereix el consistori adreçat a les famílies amb alumnat de secundària i batxillerat que no tinguen classe presencial cada dia a causa de la pandèmia ocasionada per la covid19. La Biblioteca Municipal serà el lloc on l'alumnat podrà acudir per estudiar, fer deures i no perdre així la rutina i hàbit d'estudi i d'assistència al centre docent. L'aula que funcionarà de dilluns a divendres en horari de 8.00 a 14.00 hores estarà atesa per dos monitors, s'oferirà connexió wifi i en funció de la demanda es podrà habilitar un espai diferent a l'agència de lectura.

"Estem travessant una situació difícil i complicada on alguns centres docents s'han vist obligats a l'alternança de dies i classes generant preocupació en les famílies de l'alumnat que no va a classe cada dia" diu l'alcaldessa, Alicia Tusón. "Conscients d'eixa preocupació posem en marxa aquest servei. L'Aula de Secundària és un lloc perquè els alumnes puguen continuar en la seua rutina d'estudi i treball. Un espai on estiguen atesos en horari lectiu, ajudant a les famílies a conciliar millor la seua vida laboral i familiar." Afegeix.

El servei començarà a prestar-se des de dilluns 11 de gener i fins que acabe el curs escolar, en juny. Totes les famílies i estudiants interessants han de sol·licitar el servei a l'oficina de registre de l'Ajuntament de Serra des de demà 5 de gener. Els dos monitors que estaran atenent l'alumnat han estat contractades gràcies a dos programes de la Generalitat Valenciana de foment de l'ocupació. Un a través del fons de garantia juvenil, i l'altra gràcies al programa per fer front a la covid19, juntament amb un peó de neteja.

L'Ajuntament de Serra ha estat estudiant la proposta de creació de l'Aula després de mantindre diferents reunions de treball amb l'AMPA de l'IES Les Alfàbegues, institut de referència de la localitat. En les diferents reunions en què també s'ha abordat la necessitat d'un nou institut es va fer palesa la preocupació de moltes famílies al deixar sols a casa els fills mentre acudien a treballar. L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, al costat de la regidora d'Educació, Susana Fernández es van comprometre a estudiar el tema i intentar aportar una solució. Solució que es materialitza amb aquest nou i extraordinari servei. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon