Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de la Mancomunitat amb el subdirector General de Programes d'Innovació de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI)

La Mancomunitat Camp de Túria es va reunir ahir al matí amb el subdirector General de Programes d'Innovació de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), Roberto Arnau. 

La cita, que ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, i la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez, ha servit per a donar a conèixer a totes dues entitats i establir línies de treball conjunt.

El departament de Promoció Econòmica desenvolupa el Projecte de l'Acord Territorial d'Ocupació i aposta per la innovació en tots els seus sentits. Per això, una de les línies d'actuació és aprofundir en la matèria per a millorar la situació de les empreses, el comerç i les persones a Camp de Túria.

Per part seua, el responsable de la AVI ha explicat les línies de treball que desenvolupa l'entitat i la importància de destinar recursos i esforços a la innovació. Arnau ha atès les explicacions que se li han oferit sobre les Taules d'Indústria i de Comerç que s'han desenvolupat dins de l'Acord per a la digitalització i la implantació de la innovació a la comarca.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon