Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana incrementa les ajudes lliurades a empreses i comerços locals fins a 200.000 euros més en la segona fase

Cada beneficiari ha rebut, de mitjana, més de 1.500 euros a fons perdut dins del pla l'Eliana Impulsa.

L'Ajuntament ha començat a abonar, entre un total de 163 empreses i comerços locals, la segona fase de la línia d'ajudes del pla l'Eliana Impulsa dotades amb 300.000 euros. La primera fase va repartir un total de 89.739 euros, i en concret entre 500 i 600 euros als empresaris que exploten negocis d'hostaleria o similars, de comerç no alimentari i/o serveis en el terme municipal, amb o sense treballadors per compte d'altri al seu càrrec, i que es van veure obligats a tancar en virtut del que es disposa pel RD 463/2020, del 14 de març. 

En aquesta segona etapa, i davant el romanent de 210.260 euros sobrant de l'ajuda que estava prevista arribar aconseguir els 227 establiments, el consistori ha redistribuït l'import per igual entre aquells que reunien la condició de beneficiari i complien amb les bases. D'aquesta manera cada empresari ha sumat, de mitjana, altres 1.290 euros a l'ajuda inicial.

Per a poder optar a aquesta subvenció, els interessats han hagut de presentar rebuts o factures de la despesa corrent derivada del desenvolupament de l'activitat com: despeses de lloguer de locals, llum, aigua, pòlisses d'assegurances, despeses de manteniment, despeses d'assessories, quotes d'autònom, assegurances socials, etc. que hagen suportat des de l'1 de març al 30 d'abril de 2020.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, s'ha mostrat satisfet amb aquesta mesura que s'emmarca dins del Pla Impulsa, dotat amb un total de 1,2 milions d'euros, per a recuperar l'economia local i ha declarat que “de mitjana, cada comerciant ha rebut més de 1.530 euros per a mitigar la crisi provocada per la covid-19 i promocionar els seus negocis en aquests difícils moments que estem travessant”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon