Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La policía de Vilamarxant extrema els controls en el terme per a complir les mesures anti COVID-19

 La policia local de Vilamarxant està extremant els controls en el terme municipal per a fer complir les mesures anti COVID-19 que s'han aplicat en les últimes jornades davant l'agreujament de la situació epidemiològica.

L'augment de casos en la localitat del Camp de Túria ha fet que s'endurisquen, més si cap, els controls policials per a prevaldre que la ciutadania complisca amb les normes establides per a lluitar contra la pandèmia que ens afecta des del mes de març passat.
Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha explicat els motius per a endurir els controls: “Estem en una situació complicadíssima i tots hem de posar de la nostra part per a evitar contagis de COVID-19. Per eixe motiu, la policia local de Vilamarxant farà un esforç per a fer que es complisquen les normes dictades des de la Generalitat”.
“Hem de ser conscients del moment que vivim. Ningú pot quedar-se al marge d'esta lluita contra la pandèmia. És treball de tots el fer que el nivell de contagis disminuïsca. I la policia farà el seu treball perquè les persones que no siguen solidàries amb l'esforç de la resta siguen sancionades”, ha indicat el regidor.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon