Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria contracta 9 joves pel Programa EMPUJU de Labora

En concret s'han incorporat a treballar a l'entitat pública un llicenciat en Dret i/o tecnic/a de Recursos Humans; tres administratius; un/a tècnic/a grau superior Turisme; un tècnic grau superior relacionat amb Informàtica; un/a tècnic/a de mobilitat; un/a educador/a social i un/a psicòleg/pedagog.

Els joves, que treballaran durant 12 mesos en l'entitat pública, desenvoluparan la feina en les diferents àrees de la Mancomunitat amb l'objectiu de reforçar els serveis i millorar l'atenció a la ciutadania.

Les persones contractades són totes menors de 30 anys i estaven inscrites en Labora i en el Programa de Garantia Juvenil. “Amb aquestes contractacions donem una oportunitat als nostres joves perquè durant un any treballen, amplien els seus coneixements i puguen conèixer com desenvolupem la nostra labor des de les administracions públiques”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

“És una gran oportunitat per a totes elles i per a les administracions públiques també. Gràcies a la subvenció de Labora podem ampliar les nostres plantilles per a millorar els serveis que prestem i oferim a la ciutadania de Camp de Túria”, ha afegit Celda.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon