Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els socialistes de Riba-roja comuniquen la mort pel COVID de José Hervás, president del PSPV-PSOE de Riba-roja

El dissabte 2 de gener de 2021, el PSPV-PSOE ha informat de la defunció del seu president i company José Hervás Hernández als 71 anys d'edat després de no superar la seua lluita contra la Covid19.

Ha sigut un colp per a la totalitat dels socialistes del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria que han plorat la mort del seu president, company i amic després de la recentment notícia comunicada pels seus familiars. Al duel se suma tota la família socialista valenciana a través del president Ximo Puig qui ha traslladat les seues condolences a la família i al  secretari general i a tota l'agrupació que s'ha manifestat així. 

"El trist esdeveniment ens acosta a tots quants el coneixíem a unir-nos en el dolor que estan vivint els seus sers estimats i a destacar la fortalesa, la generositat i la companyonia d'un home que va fer d'aquesta agrupació la seua segona casa.

Pepe ha sigut un company ple de vida, d'intel·ligència i de proximitat, amb idees fermes i al servei del socialisme, amb un lliurament inestimable des de la seua joventut i des de més de 16 anys com a president de l'agrupació.

Pepe era un home compromés amb el poble de Riba-roja, amb els valors de la nostra democràcia, del socialisme i amb la llibertat.

Tota l'agrupació s'uneix per a donar-li les gràcies pel seu lliurament, el seu afecte i per haver sigut part de les nostres vides".

José Hervás  va nàixer al 1949
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :