Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els socialistes de Riba-roja comuniquen la mort pel COVID de José Hervás, president del PSPV-PSOE de Riba-roja

El dissabte 2 de gener de 2021, el PSPV-PSOE ha informat de la defunció del seu president i company José Hervás Hernández als 71 anys d'edat després de no superar la seua lluita contra la Covid19.

Ha sigut un colp per a la totalitat dels socialistes del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria que han plorat la mort del seu president, company i amic després de la recentment notícia comunicada pels seus familiars. Al duel se suma tota la família socialista valenciana a través del president Ximo Puig qui ha traslladat les seues condolences a la família i al  secretari general i a tota l'agrupació que s'ha manifestat així. 

"El trist esdeveniment ens acosta a tots quants el coneixíem a unir-nos en el dolor que estan vivint els seus sers estimats i a destacar la fortalesa, la generositat i la companyonia d'un home que va fer d'aquesta agrupació la seua segona casa.

Pepe ha sigut un company ple de vida, d'intel·ligència i de proximitat, amb idees fermes i al servei del socialisme, amb un lliurament inestimable des de la seua joventut i des de més de 16 anys com a president de l'agrupació.

Pepe era un home compromés amb el poble de Riba-roja, amb els valors de la nostra democràcia, del socialisme i amb la llibertat.

Tota l'agrupació s'uneix per a donar-li les gràcies pel seu lliurament, el seu afecte i per haver sigut part de les nostres vides".

José Hervás  va nàixer al 1949




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon