Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Carlos Montalbán (EUPV) "El Pla Resistir amb 4.2 milions per a Camp de Túria permetrà donar cobertura a treballadors, autònoms i pimes"

Montalbán -regidor de Serra i membre de la Comissió d'Hisendes Locals de la FVMP- s'ha manifestat al respecte del Pla Resistir:  "una eina aprovada pel govern del Botànic II que deixa 4.2 milions per a Camp de Túria i que funcionarà  concedint 2.000 euros a cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors, i d’altra banda una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre i persones treballadores autònomes,  dirigides a cobrir despeses corrents de l’activitat des d’abril de 2020".

Per a Carlos. Montalbán El  Pla "era necessari per a donar cobertura parcial als sectors que estan patint els tancaments i pèrdues a conseqüència dels sacrificis necessaris per a lluitar contra pandèmia". Per això, prossegueix Montalbán, "animem a tots els Ajuntaments a adherir-se el més prompte possible"

Montalbán que és regidor a l'Ajuntament de Serra i forma part del seu govern local, a més de la FVMP, s'ha mostrat satisfet per aquesta iniciativa del Govern de la Generalitat, que ha sigut completada en un 22'5% per la Diputació i per un 15% pels Ajuntaments. Així mateix, ha posat de manifest les ajudes que cadascun dels Ajuntaments de Camp de Túria estan posant sobre la taula i que completen d'alguna manera l'escut social que el govern Botànic ha llançat.

També ho valora positivament el responsable de política municipal de la formació (EUPV) Antoni Llorente

Que com a responsable de Política Municipal de la formació, ha manifestat que el “Pla resistir amb aquestes ajudes  dota a les corporacions locals d’un instrument àgil i potent amb el qual donar resposta a les necessitats més urgents dels sectors més afectats per la pandèmia en cada municipi”.

Els sectors que rebran aquestes ajudes directes són: el turístic, l’hostaleria, la restauració i oci nocturn, les activitats de creació, artístiques i d’espectacles, i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment, entre altres.

Per a Antoni Llorente, “es tracta d’un gran esforç entre administracions per a ajudar a resistir a les treballadores i treballadors autònoms i a les petites empreses dels sectors més afectats per les crisi econòmica i social que estem patint” i ha afegit, “a més aquestes ajudes es van gestionar per l’administració més pròxima a les persones i que, per tant, coneixen molt millor el que està passant en cada municipi, la qual cosa garanteix que aquestes ajudes arriben a les persones i empreses que realment el necessiten”. “Una vegada més, cal reconéixer l’increïble esforç dels nostres ajuntaments per ajudar als seus veïns i veïnes des de l’inici d’aquesta fatídica pandèmia”, ha finalitzat.

El “Pla resistir” suma un total de 160 milions per a ajudar als sectors més afectats per la pandèmia, dels quals un 62,5% (100 milions d’euros) són aportats per la Generalitat; un 22,5% (36 milions d’euros) per les diputacions; i el 15% restant (24 milions d’euros) per l’ajuntaments. Una quantia que s’ha repartit entre els diferents municipis del País Valencià en funció de criteris com el nombre d’autònoms i empreses dels sectors afectats i del nombre d’afiliacions a la seguretat social.

Per a cada municipi de Camp de Túria i d'acord al nombre d'autònoms i empreses afiliades a la seguretat social les quantitats que corresponen són les següents:

LLÍRIA          538.496 
BETERA          677.664 
BENAGUASIL         185.080
BENISSANÓ 71.752  
GÁTOVA          14.221
L'ELIANA 747.682
LORIGUILLA           29.327  
MARINES   39.319
NAQUERA 261.018  
OLOCAU     30.885
CASINOS   81.531
SERRA 99.301 
VILAMARXANT 151.478
POBLA DE VALLBONA 514.558
RIBA-ROJA DE TÚRIA  615.098
S. ANTONIO DE BENAGÉBER 188.575











Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon