Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ofereix una parcel·la municipal a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a construir una Residència i un Centre de Dia per als seus majors

Bétera:


  • Es planteja que Casa Nebot aculla únicament el Centre Integral de Majors donades les limitacions, incompatibilitats i falta dels espais per als altres projectes.
  • La parcel·la compta amb més de 9.000 metres quadrats que es destinarien a la cura i al suport de les persones d'avançada edat en el municipi.

 

Seguint amb el Compromís que l'Ajuntament de Bétera té amb tots els seus majors, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío al costat de la regidora de Drets Socials, María Segura han rebut hui al Director d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan Alcocer, a fi de valorar les infraestructures necessàries per a la població de tercera edat en el municipi.

D'aquesta manera, el Consistori beterà ha posat a la disposició de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives una parcel·la municipal on situar una Residència i un Centre de Dia per als majors de Bétera. Elia Verdevío, ha destacat que "és la millor opció per a aconseguir les millors infraestructures per a les nostres persones majors". Unes infraestructures que són una reivindicació històrica i que suposaran disposar d'una àmplia varietat de serveis per a la població d'avançada edat a Bétera.

La visita ha començat presentant la parcel·la municipal al Director d'Infraestructures de Serveis Socials perquè coneguera in situ l'espai i valorara les possibilitats d'aquest. La parcel·la compta amb més de 9.000 metres quadrats que es dedicarien íntegrament a la cura i el suport dels majors de Bétera. Un espai que es veuria complementat amb el Centre Integral de Majors (CIM), que tal com advoca el Consistori, ha de construir-se en l'edifici de Casa Nebot i al qual únicament li falta el visat de Conselleria.

Amb aquests tres espais l'oferta de serveis dedicats als majors del municipi es veuria completament coberta tal com es ve reclamant per part de l'Ajuntament i de la ciutadania.

Durant la trobada s'ha visitat, a més, les instal·lacions de Casa Nebot ja que les pretensions de la Conselleria se centren en remodelar i adequar les instal·lacions per a situar allí mateix una Residència havent de renunciar al Centre Integral de Majors (CIM) i havent de construir en els mateixos jardins un espai annex per a incorporar els serveis del CIM ja que aquesta construcció hauria de complir amb l'edificabilitat i la normativa de Casa Nebot.

"Busquem la millor opció per als nostres veïns i veïnes. Uns espais més accessibles, més amplis i en les millors condicions perquè és la nostra voluntat treballar per als nostres majors", ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera.

Durant la reunió, la regidora, María Segura, també ha posat sobre la taula la necessitat que Bétera compte amb un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb diversitat funcional. "Aquests veïns i veïnes també es mereixen unes instal·lacions i uns serveis concordes amb les seues necessitats i no deixarem de reivindicar-los per Bétera i per tots els usuaris de la comarca del Camp de Túria", ha indicat.

D'aquesta manera, Ajuntament, a través de la regidoria de Drets Socials, continuarà treballant perquè aquests projectes siguen una realitat.

 


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon