Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera amplia les mesures municipals front a la Covid-19 en jardins, esport, mercats i cultura

  Tancament i precintat de l'accés al públic als parcs i jardins del municipi. Ha suspés la cessió d'espais municipals per a reunions i activitats de tota mena a fi d'evitar les aglomeracions. I també a la Biblioteca se suspén tota l'activitat presencial excepte el servei de préstec de llibres.

En referència a l'activitat cultural, se suspenen totes les activitats culturals de l'Auditori i de la Casa de la Cultura i es tanquen les instal·lacions culturals i turístiques així com se suspenen les visites organitzades per la regidoria de Turisme i Drets Socials.

En l'àrea d'Esports, es decreta el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals i queden en suspens les autoritzacions d'entrenament i competició de clubs esportius conveniades amb l'Ajuntament. Així com també se suspén qualsevol tipus d'activitat extraescolar no municipal que precise d'autorització de l'Ajuntament per a la seua realització.

A més el Mercat dels dimarts redueix el seu aforament al 50% de les seues parades. I el Servei d'Informació i Atenció a la Ciutadania continuarà prestant els seus serveis tant en l'edifici de l'Ajuntament com en l'edifici d'Urbanisme a través de cita prèvia.

Aquestes mesures entraran en vigor a les 00.00 d’este dimecres dia 13 i fins el pròxim dia 31 de gener

 Aquestes mesures complementen a les ja establides per la Generalitat Valenciana.

 Les mesures entraran en vigor a les 00:00h del dimecres 13 i fins el pròxim dia 31 de gener

Aquest mateix matí s'ha convocat una reunió d'urgència a la qual han acudit l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de membres de l'equip de Govern així com representants de la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i del Centre de Salut de Bétera a fi de fer balanç de la situació actual i de dirimir l'escenari futur que segons les xifres es preveu complicat i les mesures se prenen davant l'empitjorament de la situació sanitària en el territori valencià i en previsió de l'augment de casos en el municipi, 

Fruit d'això, l'equip de Govern ha decidit establir les mesures extraordinàries, excepcionals i de competència municipal que se sumen a les ja establides per la Generalitat Valenciana i que pretenen salvaguardar al màxim la salut de la ciutadania així com previndre un augment de casos entre la població.

Al seu torn, l'Ajuntament ha fet una nova crida a la responsabilitat individual, la prudència i el sentit comú, “per a posar el nostre granet d'arena i frenar els contagis. Demane un nou esforç a la ciutadania perquè col·laboren, es queden a casa, eviten desplaçaments innecessaris, isquen únicament per a l'imprescindible i eviten al màxim els contactes socials”, ha conclòs Elia Verdevío.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon