Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra s'adereix al any Carmelina Sánchez Cutilla que conmemora l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

Serra es suma als actes de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per commemorar l’escriptora de l’any, Carmelina Sánchez-Cutillas. Durant esta setmana, la Biblioteca Municipal acollirà l’exposició “Carmelina Sánchez-Cutillas, des de les fronteres del silenci”. La mostra es podrà visitar de dilluns a dijous de 17.00 a 20.00 hores a la Biblioteca Municipal.

L’exposició itinerant està formada per dotze panells que descobreixen la historiadora, la dona rebel compromesa amb la llengua i la cultura, l’evocadora dels records d’infància a través d’una escriptura que va saber plasmar de manera magistral els fets i les activitats quotidianes. L’Ajuntament de Serra a través de la regidoria de Promoció Cultural visibilitza així l’any dedicat a esta escriptora tan polifacètica.

Paral·lelament i dins de les activitats previstes, el Club de Lectura es reunirà esta vesprada a les 19.00 hores en una sessió extraordinària per parlar sobre l’obra ,Matèria de Bretanya de Carmelina Sánchez Cutillas. Un club que ja du quatre anys en marxa i que es reunix una vegada al mes per parlar de literatura. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon