Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més recursos a L'Eliana per mitjà del Certificat Digital

La ciutadania pot obtindre de manera gratuïta el certificat de signatura digital en l'Agència de Desenvolupament Local.

La regidoria de Modernització ha començat aquesta setmana a repartir uns fullets informatius per a donar a conéixer la nova Seu Electrònica de l'Ajuntament i impulsar la relació telemàtica dels elianers i elianeres amb l'administració sense necessitat d'acudir presencialment a les oficines municipals.

La nova Seu Electrònica permet realitzar tràmits les 24 hores del dia qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol part del món a través d'un dispositiu amb connexió a Internet. L'administració electrònica garanteix, a més, major seguretat i agilitat en les gestions i permet consultar les instàncies, expedients, requeriments o notificacions del consistori. 

Per a poder presentar sol•licituds, signar-les, consultar posteriorment les instàncies i els expedients que es notifiquen electrònicament la ciutadania necessita disposar d'un certificat digital. Aquelles persones que encara no disposen d'un, poden accedir amb la seua adreça de correu electrònic i realitzar el tràmit telemàtic, però hauran d'acudir necessàriament a les oficines municipals per a signar-lo i presentar-lo presencialment. 

Per a tots aquells veïns i veïnes que no disposen de signatura digital, poden sol•licitar-ho gratuïtament en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) situada en el Centre Sociocultural i identificar-se amb el DNI o passaport en vigor. L'horari d'atenció és de dilluns a dijous de 9 a 13 hores i el certificat serà vàlid durant tres anys.

Per a tots aquells que ja disposen d'un certificat digital tenen la possibilitat que l'Ajuntament es comunique amb ells directament de manera electrònica entrant en la seu i realitzant el tràmit ‘Comunicació mecanisme d'avís de notificació electrònica’. Aquesta gestió es realitzarà en tan sols un minut i a partir d'aqueix moment les notificacions successives que el consistori haja de practicar d'ofici es realitzaran per mitjans electrònics.

L'edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor la facilitat de gestió de l'administració electrònica i ha convidat a tota la ciutadania a obtindre de manera gratuïta el certificat de signatura digital, que els permetrà realitzar els tràmits còmodament des de les seues cases no solament amb l'Ajuntament de l'Eliana, sinó amb pràcticament qualsevol administració pública. “Amb l'ús de la seu electrònica els veïns i veïnes percebran una major transparència, qualitat i control sobre l'estat de la tramitació de qualsevol procediment que haja iniciat amb l'administració local”, ha conclòs. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon